Fiskehytta vår ligger helt ned ved munningen av elven, trukket litt inn i blåbærlyngen, delvis gjemt blant furu -og bjørketrær, men med en fantastisk utsikt til en av Sognefjordens mange armer; Barsnesfjorden. Hytta ligger på Årøy Gårds eiendom, godt skjermet mot trafikk og folk. Her får dere være i fred.

Hytta har fire dobbeltrom - to i hver ende av hytta og med kjøkken, spisestue, stue og to terrassaer i mellom. Den ene overbygd. Betjeningen bor i annekset ved siden av hovedhytta. Hytta er fra 1966, bygget i en lang og avtroppende form, med store vinduer med utsikt ut mot elven og fjorden. Hytta er totalrenovert i løpet av de siste årene mellom 2011-15. På veggene oser det av fiskehistorie med bilder fra de siste 100 årene med sportsfiske. 

Dagen starter med klassisk norsk frokost servert av vår vertinne i spisestua. Hovedmåltidet er lunsjen. Den består av tre retter og er basert på sesongens beste råvarer og så mye lokale råvarer som mulig. Det er fisk fra fjorden, fra elven, fra Hafslovannet, kje og lam fra Sogn, hjort fra egen skog, for å nevne noe. Kveldsmaten er et lettere måltid og hvor fiskerne står fritt til å spise når de vil. Lunsjen derimot møter man presis til!


Årøy Gård og Årøyelven ligger kun 25 minutter unna Sogndal Lufthamn Haukåsen. Det er 4 avganger daglig til og fra Oslo, mens det er to til og fra Bergen. Vi er behjelpelig med å hente og bringe dere til og fra flyplassen.


Bilder av vertskap:


Sherrilee De Bruyn - Vertskap, assisterende daglig leder

Scot Grant De Bruyn - Vertskap og guide

Knut Munthe Olsen - Vertskap og grunneier av Årøy Gård og eneeier av fiskeretten i Årøyelven

Nina Munthe Olsen - Odelsjente og 9. generasjom grunneier av Årøy Gård og eneeier av fiskeretten i Årøyelven